Kozijnen en dakkapellen
Verbouwingen

Een aantal voorbeeldprojecten van Sake Bekkema

Dakkapel in een dag

Dakkapel in één dag

Wilt u meer ruimte in huis, dan is de oplossing een dakkapel. Hiermee creëert u ongekend veel extra ruimte en licht. Geheel naar uw wens kunnen wij een dakkapel op maat maken en monteren in één dag. U kunt bij ons kiezen uit een houten of kunststof dakkapel.
Kozijnen, ramen en deuren

Kozijnen, ramen & deuren

Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van kozijnen, ramen of deuren, geheel naar uw wens. Wij kunnen deze leveren in alle soorten en maten, zowel in hout als kunststof. Wij kunnen uw ramen ook voorzien van ventilatieroosters en horren.

Glas: Tevens leveren en monteren wij allerlei soorten isolatieglas. Dit zorgt voor een verlaging van uw energienota en een comfortabele temperatuur in uw huis.
Verbouwingen

Veranda's, tuinhuisjes & bergingen

Wij hebben veel ervaring met het bouwen en plaatsen van veranda's, tuinhuisjes, bergingen, garages, etc. Deze maken wij voor u op maat in onze eigen werkplaats. Van tevoren overleggen wij met u wat het best past bij de stijl van uw woning. Het hout is kwalitatief hoogwaardig. U kunt kiezen uit verschillende soorten voor een gunstige prijs.
Verbouwingen

Keukens

Heeft u uw droomkeuken gevonden? Wij kunnen die dan vakkundig voor u plaatsen. Bovendien regelen wij alles van a tot z voor u. U heeft dan dus één aanspreekpunt.
Verbouwingen

Badkamer

Plannen voor een nieuwe badkamer? U kunt bij ons terecht voor de gehele inrichting van een nieuwe badkamer of toilet. Maar wij kunnen uw huidige badkamer of sanitair ook volledig renoveren. En kleine aanpassingen zijn ook mogelijk. Die kunnen al zorgen voor een volledig nieuwe look.
Uiteraard hebben wij veel oog voor de afwerking. Wij weten dat details ook in uw badkamer of toilet belangrijk zijn.
Dakkapellen

Dakkapel in één dag

Wilt u meer ruimte in huis, dan is de oplossing een dakkapel. Hiermee creëert u ongekend veel extra ruimte en licht. Geheel naar uw wens kunnen wij...

Lees meer over onze projecten »
© Sake bekkema - aftimmer -en montagebedrijf | Wiersma ICT

Direct contact

Sake Bekkema
Aftimmer -en montagebedrijf
T: 06-29187785
De Moarrewei 3
9104 LA Damwald
info@sakebekkema.nl